Gå til forsiden

Bli en del av et fremtidsrettet Fintech-selskap

ROOMR bygger fremtidens forvaltningssystem for boligutleie. Ved å ta i bruk nye digitale løsninger, forenkler og effektiviserer vi boligutleie i en fremtidsrettet app- og webløsning.

Bransjen preges av tunge og tidkrevende prosesser

Etter flere år som både leietaker og utleier, har vi erfart mange tunge og ineffektive løsninger knyttet til økonomi, dokumenthåndtering og kommunikasjon. Prosessene i leieforholdene er ofte kompliserte og krever mye – både i tid og kostnader. ROOMR ønsker å løse disse problemene.

Vi posisjonerer oss i markedet

ROOMR er fremtidens skybaserte system som gjør det enkelt å forvalte og drifte leieforhold digitalt. Tjenesten gir både utleier og leietaker kontroll på all kommunikasjon, administrasjon og økonomi – direkte i appen eller webløsningen. Alle dokumenter signeres sømløst med bankID og lagres trygt i skyen. Alle prosesser er automatiserte og foregår digitalt; det er altså ikke behov for verken fysiske møter i banken eller signering av dokumenter for hånd.

Etter en vellykket lansering i 2020, satser vi nå stort for å styrke vår posisjon i markedet og videreutvikle tjenesten videre.

 • Leiemarkedet vokser

  Leiemarkedet har opplevd en kraftig økning i løpet av 2020. Både hos finn.no og hybel.no er pågangen fra publikum betydelig større nå enn på samme tid i fjor, ifølge en artikkel fra E24.

  Heldigital

  Leieforhold som ikke er knyttet opp mot et forvaltningssystem er gjerne tyngre og mer kostbare å drifte. ROOMR tilbyr et komplett og heldigitalt system med alle funksjoner som trengs for å drifte et leieforhold.

 • Finansiering

  Finansieringsmål

  4M NOK

  Til salgs17,75%
  Pre-money val18,5 MNOK
  Post-money val22,5 MNOK

  2. nov - 18. nov

 • Skalerbart

  Det finnes et mangfold av utleiere med både små og store aktører. Systemet vil bli uendelig skalerbart med den nyeste teknologien. Uavhengig om du har en hybel i kjelleren eller en stor eiendomsportefølje, vil systemet tilpasse seg hver spesifikk kunde.

 • Ivaretar begge parter

  I motsetning til flere andre aktører, er ROOMR utviklet for både utleier og leietakere. Det betyr at begge parter kan benytte seg av våre tjenester og digitale løsninger.

Slik fungerer det

 • steg-1-nytt2.png

  Dagens systemer er ofte økonomisystemer modifisert for å fungere til boligutleie. ROOMR er bygget fra en forvalters ståsted hvor leietaker er en kunde og leieobjektet er et hjem.

 • Enkelt for kunder å registrere seg

  ROOMR samler alt du trenger på et sted, der utleier og leietaker får kontroll på alt av kommunikasjon, administrasjon og økonomi knyttet til leieforholdet.

 • Invitere leietaker for å inngå en kontrakt

  Vi har utviklet markedets enkleste løsning for opprettelse av depositum med BN Bank. Leiekontrakt og depositumskonto opprettes og signeres samtidig.

 • roomr-depositum-2

  Leietaker vil enkelt kunne bestille tjenester tilknyttet leieforholdet, slik som strøm, bredbånd, forsikringer og en egen tjeneste for småjobber – direkte i systemet.

Derfor bør du investere i ROOMR

roomr grafikk bryggen bergen

Anerkjennelse fra Innovasjon Norge og VIS

ROOMR fikk innvilget oppstartslån fra Innovasjon Norge på 2,4 millioner, i tillegg til 500.000 kroner i investeringskapital fra VIS (Vestlandets innovasjonsselskap). Å bli tildelt slike midler i en tidlig fase, anser vi som en tillitserklæring og en bekreftelse på at ROOMR har en stabil forretningsmodell med stort potensiale.

Anerkjente samarbeidspartnere

Sammen med samarbeidspartnere som Vipps og BN Bank, har ROOMR fått mulighet til å integrere brukervennlige løsninger av høy kvalitet. Depositumsløsning via BN Bank og betaling av husleie med VIPPS, gir kundene våre tilgang til effektive og moderne tjenester som er trygge å bruke.

Videre utvikling

Etter en vellykket lansering i 2020, har vi endt opp med 110 aktive kunder. Vi anser kundegrunnlaget for å være solid, med gode muligheter for videre vekst. Med en skalerbar forretningsmodell og teknologi, ønsker vi å ekspandere og videreutvikle tjenesten i tiden som kommer.

Dynamisk team

Et hardtarbeidende team bestående av produktutviklere, forretningsutviklere og et aktivt styre, danner grunnlaget for en sunn verdikjede. Med solid kompetanse på teknologi, innovasjon og forretningsutvikling evner ROOMR å henge med i utviklingen og tilpasse tjenesten til et marked i endring.

«Etter en svært vellykket lansering tidligere i år, ser vi nå frem til å ekspandere og utvikle produktet videre.

Vårt mål er at ROOMR skal være den foretrukne utleieplattformen i Norge.»

Kundegrunnlaget

Alle har behov for et sted å bo og mye tyder på at flere vil leie fremfor å kjøpe i tiden fremover. Utleiemarkedet står imidlertid overfor store digitale omveltninger og behovet for teknologi som kan forenkle og effektivisere prosesser, er økende. ROOMR tilbyr brukervennlig løsninger til en voksende kundegruppe, samtidig som det arbeides helhetlig med å videreutvikle tjenesten.

Hvem er vi?

 • Adam Skårvik

  Adam Skårvik

  CEO

 • Nikolai Nordbotn

  Nikolai Nordbotn

  COO

 • Svein Johnsen

  Svein Johnsen

  Styreleder, forretningsutvikler

 • Morten Hovland

  Morten Hovland

  CTO

 • Kristoffer Ellingsen

  Kristoffer Ellingsen

  Senior UX/UI designer

Bli med

Ved å investere i ROOMR, blir du medeier i et fremtidsrettet og nyskapende selskap som leverer teknologi og digitale løsninger til en voksende bransje. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om hvilke muligheter som finnes i ROOMR.

Ja, dette er interessant

Her kan du melde din interesse om å investere

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

 • Last ned fra App Store
 • Last ned fra Google Appstore