Gå til forsiden

Har du planer om å leie ut?

Enten du har en stor eiendomsportefølje eller har en liten hybel i kjelleren, passer ROOMR for deg.Frem til 01.01.2021, er det gratis å benytte våre tjenester.

Enten du håndterer ett eller flere leieforhold, er ROOMR til for deg. Vi overtar alt ansvaret i forbindelse med fakturering og administrering av leieforholdet - uten at du mister oversikt eller kontroll.

Fra og med 01.01.2021, koster det kr 39 pr. leieforhold pr. måned. Les mer under priser.

Slik fungerer det

Du velger selv hvem du ønsker å leie ut til ved å finne og matche med kandidater i appen. Om du allerede har en leietaker kan du enkelt invitere leietakeren og opprette et leieforhold. Hos oss får du blant annet tilgang til gratis annonsering av boligen på ROOMR sin egen markedsplass og digitale kontrakter/overtakelsesprotokoller utarbeidet av PwC.

Så fort kontrakten er signert, overtar vi ansvaret for deler av leieforholdet knyttet til fakturering, innkreving/inkasso og økonomi. I appen kan du enkelt holde oversikt over alt som skjer og administrere leieforholdet slik du ønsker.

Slik kommer du i gang

 • ikon som viser en brukerprofil

  1. Opprett en ny bruker i Appen.

  Du kan enkelt laste ned appen vår fra App Store. Følg stegene og fyll inn nødvendig informasjon for å ferdigstille profilen. Lag en boligannonse for din bolig.

 • ikon som viser to nøkler

  2. Inviter din leietaker.

  Når du har en leietaker, kan du sende en invitasjon fra "Mine boliger" for å inngå en kontrakt. Alle våre digitale kontrakter er utarbeidet av PWC.

 • ikon som viser regninger og kredittkort

  3. Velg ønsket depositumsløsning.

  ROOMR har naturligvis en integrert depositumsløsning i app'en. Men om du ønsker å ordne depositum på en annen måte, eller allerede har en eksisterende depositumsløsning, står du fritt til å bruke denne.

 • ikon som viser en mobil som viser BankID logo

  4. Signer med BankID.

  Når dere er klare for signere, vil dette skje gjennom BankID. Den faste husleien blir betalt gjennom Vipps.

 • ikon som viser festlig stemning

  5. Du er ferdig og kan overlate resten til oss.

  Vi overtar ansvaret for deler av leieforholdet knyttet til fakturering, innkreving/inkasso og økonomi. I appen kan du enkelt holde oversikt over alt som skjer og administrere leieforholdet uansett hvor du befinner deg.

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

 • Last ned fra App Store
 • Last ned fra Google Appstore