Gå til forsiden

Har du planer om å leie ut?

Enten du har en stor eiendomsportefølje eller har en liten hybel i kjelleren, passer ROOMR for deg.

Helt gratis gir våre løsninger tilgang til vårt skybaserte forvaltningssystem, hvor du enkelt kan få en trygg og effektiv oversikt over leieforholdet.

Slik fungerer det

Du velger selv hvem du ønsker å leie ut til ved å finne og matche med kandidater i appen. Om du allerede har en leietaker kan du enkelt invitere leietakeren og opprette et leieforhold. Hos oss får du blant annet tilgang til gratis annonsering av boligen på ROOMR sin egen markedsplass og digitale kontrakter/overtakelsesprotokoller utarbeidet av PWC.

Så fort kontrakten er signert, overtar vi ansvaret for deler av leieforholdet knyttet til fakturering, innkreving/inkasso og økonomi. I appen kan du enkelt holde oversikt over alt som skjer og administrere leieforholdet slik du ønsker.

Slik kommer du i gang

 • desc

  1. Opprett en ny bruker i Appen.

  Du kan enkelt laste ned appen vår fra App Store. Følg stegene og fyll inn nødvendig informasjon for å ferdigstille profilen. Lag en boligannonse for din bolig.

 • desc

  2. Inviter din leietaker.

  Når du har en leietaker, kan du sende en invitasjon fra "Mine boliger" for å inngå en kontrakt. Alle våre digitale kontrakter er utarbeidet av PWC.

 • desc

  3. Velg ønsket depositumsløsning.

  ROOMR har naturligvis en integrert depositumsløsning i app'en. Men om du ønsker å ordne depositum på en annen måte, eller allerede har en eksisterende depositumsløsning, står du fritt til å bruke denne.

 • desc

  4. Signer med BankID.

  Når dere er klare for signere, vil dette skje gjennom BankID. Den faste husleien blir betalt gjennom Vipps.

 • desc

  5. Du er ferdig og kan overlate resten til oss.

  Vi overtar ansvaret for deler av leieforholdet knyttet til fakturering, innkreving/inkasso og økonomi. I appen kan du enkelt holde oversikt over alt som skjer og administrere leieforholdet uansett hvor du befinner deg.

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

 • Last ned fra App Store