Gå til forsiden

Om oss

Vi bygger ROOMR sammen med kunder og samarbeidspartnere i et levende innovasjonsmiljø.

I ROOMR bestemte vi oss tidlig for at tjenesten skal være tilpasset alle. Derfor har vi lagt ned mye arbeid i den mobile løsningen. For å dekke behovene for større utleiere har vi også utviklet et skybasert forvaltningssystem som er synkronisert med mobilløsningen. Det betyr at ROOMR vil være tilgjengelig fra alle digitale flater – uansett hvor du befinner deg.

Vår løsning bygger på den nyeste teknologien, der vi sammen med VIPPS og Poweroffice har gått fra tunge systemer og et gammeldags tankesett til en moderne og brukervennlig tjeneste tilpasset morgendagen. Dette gir oss et stort spillerom og deg følelsen av å alltid være et steg foran.

I dag er ROOMR en del av NCE Finance Innovation med kontorer i Media city i Bergen. Sammen med viktige partnere som blant annet VIS, Innovasjon Norge og BN Bank, jobber vi hver dag for å videreutvikle tjenesten slik at vi kan nå målet om å tilby den foretrukne plattformen for boligutleie.

ROOMR_04.jpg

Vår historie

ROOMR ble grunnlagt av oss, Adam Skårvik og Nikolai Nordbotn, i 2018. Vi ble først kjent noen år tidligere da vi begge startet å jobbe i samme finansselskap. Med en gjensidig interesse for eiendom og teknologi, tok det ikke lang tid før vi fant tonen og begynte å leke med tanken om å starte noe sammen.

Etter flere år bak oss som leietakere i Bergen, Stavanger og Oslo og etter hvert også som utleiere, har vi gjort oss mange viktige tanker og erfaringer underveis. Mangel på gode standardiserte løsninger rundt økonomi, dokumenthåndtering og kommunikasjon var blant aspektene som gikk igjen.

Sammen ønsket vi å skape en tjeneste som var både nytenkende og annerledes, samtidig som den kunne utfordre eksisterende løsninger på markedet. Vi tok kontakt med mange forskjellige leietakere og utleiere, der vi fikk mange verdifulle innspill underveis som vi kunne jobbe videre med.

ROOMR_19.jpg

Våren 2019 sa vi opp våre stillinger for å satse for fullt. Resultatet ble plattformen og appen ROOMR – en totalløsning for både utleiere og leietakere som tar for seg alt som trengs for å forvalte et leieforhold. Automatiserte løsninger for finansiering, regnskap og kontrakter ville gjøre prosessen enkel, oversiktlig og trygg for begge parter. Gjennom enkle bestillingsprosesser tilbyr vi også alt du trenger til leieforholdet som strøm, bredbånd, forsikringer og en egen tjeneste for småjobber. Visjonen vår er like klar som da vi startet: Å gjøre boligutleie enkelt for alle.

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

  • Last ned fra App Store
  • Last ned fra Google Appstore