Gå til forsiden

Fem steg til enklere boligutleie

Leier du ut en eller flere boliger?

Vi viser deg hvordan du gjør det raskt, trygt og enkelt!

Alle som leier ut bolig vet hvor krevende det kan være. Kontrakter skal skrives, kontoer skal opprettes og husleie skal innkreves. Dersom du ikke har gode rutiner på plass, kan du fort ende opp med langt mer arbeid enn du hadde sett for deg på forhånd.

roomr grafikk bryggen bergen

Med vårt skybaserte forvaltningssystem kan du trygt overlate deler av leieforholdet til oss, samtidig som du til enhver tid har full oversikt og kontroll i ROOMR-appen. Vi viser deg hvordan du kommer i gang med fem enkle steg.

 • roomr-last-ned-1

  1. Last ned appen

  Med vår brukervennlige app er det enkelt å opprette sin egen profil, lage boligannonser og komme i kontakt med potensielle leietakere. Last ned appen, følg stegene og legg inn nødvendig informasjon. Appen finner du på App Store: iOS/Android.

 • roomr-leietaker-1

  2. Inviter din leietaker

  Når du har funnet en person du ønsker å leie ut til, kan du sende ut en invitasjon i appen under «mine boliger» for å inngå kontrakt. Både utfylling og signering foregår digitalt via. BankID. Har du allerede et eksisterende leieforhold? Da kan du enkelt registrere dette på web roomr.no, og en invitasjon vil sendes automatisk til leietaker når du har fylt ut nødvendig informasjon. Her fyller inn informasjon ut fra eksisterende kontrakt, så automatiserer vi leieprosessen utfra denne.

 • steg-3-roomr

  3. Velg ønsket depositumsløsning

  Dersom du opplever skader på boligen eller om husleien uteblir, er det veldig lurt å ha en depositumskonto. Vår løsning er heldigital og signeres enkelt med BankID og betales med Vipps. Frem til 15. september er det gratis å benytte vår integrerte depositumsløsning.

 • roomr-depositum-2

  4. Smart betaling

  Hos oss trenger du ikke å forholde deg til lange KID-numre eller kompliserte fakturaer. Den faste, månedlige husleien blir betalt gjennom Vipps. Brukervennlig og veldig enkelt!

 • roomr-lenesegtilbake-1

  5. Nå er det bare å lene seg tilbake (i alle fall nesten...)

  Vi overtar ansvaret for deler av leieforholdet som fakturering, innkreving/inkasso og økonomi. I appen kan du holde oversikt og enkelt administrere leieforholdet – uansett hvor du befinner deg.

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

 • Last ned fra App Store
 • Last ned fra Google Appstore