Gå til forsiden

Slik oppretter du leiekontrakten på 1-2-3!

Er du på jakt etter en trygg og pålitelig leiekontrakt?
Med ROOMR sin heldigitale løsning kan du opprette en enkelt og sikkert fra telefonen!

Leiekontrakten på 1-2-3

Du har sikkert hørt det før: Leiekontrakten er viktig og kan spare deg for uheldige konflikter og irriterende tvister 😏 Våre kontrakter er utviklet av PwC og inkluderer alt du trenger for å ha en juridisk vanntett avtale som gir trygghet og forutsigbarhet – både for utleier og leietaker.

Vår løsning er heldigital og kan opprettes når som helst – og hvor som helst. Og det beste av alt? I ROOMR-appen har du alltid tilgang til leiekontrakten uansett hvor du befinner deg. Etter å ha lastet ned appen (iOS/Android), følger du tre enkle steg før leiekontrakten er i boks👇🏼

  • inviter-ikon-1

    1. Fyll ut

    Invitere leietakeren til ditt leieobjekt, og deretter åpne valget «opprett leiekontrakt» i ROOMR-appen og fyll inn nødvendig informasjon som navn, adresse og betaling. Her er det også mulig å krysse av for depositumskonto.

  • inviter-ikon-2

    2. Send

    Send den ferdige kontrakten til leietaker for gjennomlesing. Dersom leietaker er enig i innholdet, kan han/hun signere med BankID. Dokumentet sendes tilbake til utleier som selv kan signere kontrakten.

  • inviter-ikon-3

    3. Signer

    Når begge har signert, er avtalen i boks. I ROOMR-appen har du alltid tilgang til leiekontrakten – uansett hvor du befinner deg!

Et bilde av appen

Vi gjør boligutleie trygt og enkelt

Last ned ROOMR nå. Skriv inn ditt mobilnummer og motta instrukser.

  • Last ned fra App Store
  • Last ned fra Google Appstore